|
|
| Autor |
Wiadomość |
Godzinka32
|
|
Opakowania gastronomiczne |
|
Potrzebna mi hurtownia, w której kupię opakowania gastronomiczne w dużych ilościach. Polecicie mi jakąś?
|
|
| Czw Sie 17, 2023 12:33 |
|
 |
Reklama
|
|
| Czw Sie 17, 2023 12:33 |
|
 |
kama
|
|
|
|
Gdyby potrzebna była folia bąbelkowa to mogłabym pomóc bo wiem że jest dostępna w sklepie Pakolandia. Co do opakowań to tam mają naprawdę duży wybór kartonów a także worki i pojemniki
|
|
| Sro Sty 24, 2024 20:04 |
|
 |
layla88
|
|
|
|
Już umiem temperować czekoladę i teraz zależy mi na maksymalnym połysku pralinek, jak u włoskich mistrzów. Słyszałam, że formy do czekoladek poliwęglanowe z El Handel są kluczem do lustrzanego efektu. Warto inwestować w formy, które gwarantują najwyższą jakość wykończenia. Chciałabym zapytać o opinię, czy warto przejść na poliwęglan i czy są one dostępne w różnych wielkościach i kształtach, żeby można było stworzyć zestaw eleganckich bombonierek?
|
|
| Czw Paź 30, 2025 15:37 |
|
 |
layla88
|
|
|
|
Już umiem temperować czekoladę i teraz zależy mi na maksymalnym połysku pralinek, jak u włoskich mistrzów. Słyszałam, że formy do czekoladek poliwęglanowe z El Handel są kluczem do lustrzanego efektu. Warto inwestować w formy, które gwarantują najwyższą jakość wykończenia. Chciałabym zapytać o opinię, czy warto przejść na poliwęglan i czy są one dostępne w różnych wielkościach i kształtach, żeby można było stworzyć zestaw eleganckich bombonierek?
|
|
| Czw Paź 30, 2025 15:38 |
|
 |
Reklama
|
|
| Czw Paź 30, 2025 15:38 |
|
 |
|