Forum SDK Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Weselicho :)

Odpowiedz do tematu    Forum SDK Strona Główna » Terminarz Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Weselicho :)
Autor Wiadomość
geniaa

Post Weselicho :) Odpowiedz z cytatem
A kto przykładowo z was niedługo ma swoje wesele? Czy macie jakieś oryginalne pomysły na ten dzień? Z reguły każdy chce czymś zaskoczyć swoich gości itd. Jakby co możecie zajrzeć sobie na artykuł https://www.koronakarkonoszy.pl/blog/weselne-pomysly/ - tam możecie zaczerpnąć nieco inspiracji w tym zakresie. Może coś w szczególności się wam spodoba...
Sob Gru 04, 2021 19:13 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sob Gru 04, 2021 19:13
Adam91241

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli chodzi o wesele to uważam, że warto zwrócić uwagę na lokal na wesele . Myśle, że sporo osób zastanawia się, który lokal będzie najlepszy i wcale mnie to nie dziwi. Cała uroczystość odbywa się na sali, dlatego też musi być idealna.
Sro Cze 01, 2022 14:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rafal01250

Post Odpowiedz z cytatem
Według mnie przykuć uwagę trzeba do tortu weselnego. Na stronie https://pracowniatadam.pl/pl/c/Toppery-na-tort-weselny/96 znaleźć można toppery na tort, które są naprawdę warte uwagi. W tego typu sklepach wybór produktów jest naprawde ogromny.
Pią Paź 14, 2022 20:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
layla88

Post Odpowiedz z cytatem
A jak powinna wyglądać idealna impreza wesele poznań ?Pytam, ponieważ nie mam za bardzo pomysłów na to, a chciałaby aby wszystko przebiegło naprawdę fajnie, żeby wszystkim się spodobało. Może macie dla mnie jakieś porady w tym zakresie? W ogóle nie wiem czy zdecydować się na zespół, czy na dj-a? A wy co wybraliście dla siebie?
[/img][/quote]
Sob Gru 24, 2022 11:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
geniaa

Post Odpowiedz z cytatem
Mnie też niedługo czeka to ważne wydarzenie... Póki co poszukiwana jest przeze mnie sala weselna białystok i w sumie mam już coś na oku, a dokładnie mam tutaj na myśli lokal - Atmosfera Resto. Wydaje mi się, że jest to wyjątkowe miejsce, które nie tylko jest ładne, ale i klimatyczne.
Czw Maj 18, 2023 17:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
layla88

Post Odpowiedz z cytatem
Warto też zastanowić się nad miejscem. Mnie teraz czeka wesele w zakopanem u moich znajomych i nie mogę się doczekać. Pewnie takie wesele, jeszcze w dodatku w plenerze będzie miało swój niepowtarzalnych urok... Co myślicie? A czy ktoś z was był już na weselu w góralskim stylu?
Nie Paź 22, 2023 13:20 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
geniaa

Post Odpowiedz z cytatem
Kocham koronkę, ale nie chcę mieć ciężkiej sukni z sztywnej tkaniny. Szukam modelu, który będzie miał koronkową górę, ale bardzo zwiewny i lekki dół z tiulu lub muślinu. Słyszałam, że koronkowe suknie ślubne z SuknieBoho.pl łączą te elementy w sposób mistrzowski. Czy ich tiulowe spódnice są łatwe do utrzymania w czystości podczas całej imprezy?
Pią Paź 31, 2025 11:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Paź 31, 2025 11:34

Odpowiedz do tematu    Forum SDK Strona Główna » Terminarz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: