|
|
| Autor |
Wiadomość |
Emil21411
|
|
komputery |
|
Witam, może ktoś z Was wie skąd można kupić komputery? Szukałem w sieci komputery Poznań ale nic nie znalazłem konkretnego i nie wiem już gdzie szukać sklepu z takim sprzętem. Doradzicie mi coś w tej kwestii? Polecicie jakiś sprawdzony sklep?
|
|
| Pon Lip 25, 2022 17:56 |
|
 |
Reklama
|
|
| Pon Lip 25, 2022 17:56 |
|
 |
marcelopuchatti122frrr
|
|
|
|
Jeśli chcesz mieć komputer dla siebie, to najlepiej kupić taki, który jest zgodny z systemem Windows 10. Większość sklepów sprzedaje takie komputery i możesz je dostać w takiej samej cenie, jak gdybyś kupił je z internetu.
|
|
| Wto Lip 26, 2022 10:34 |
|
 |
layla88
|
|
|
|
Jak szukacie dobry sprzęty i w mega korzystnej cenie, to warto też zwrócić tutaj uwagę na https://asnew.pl/sklep-komputerowy-opole - ponieważ tam kupicie komputery i wszelkie do nich artykuły poleasingowe, ale całkowicie sprawne. Jedynie co można zauważyć to drobne ryski, które niczemu nie przeszkadzają.
|
|
| Sro Sty 08, 2025 05:31 |
|
 |
geniaa
|
|
|
|
Słuchajcie, czy macie do polecenia jakiś sprawdzony serwis laptopów warszawa? Moja stara maszyna strasznie głośno chodzi i grzeje się już po kilku minutach pracy, co mnie mega denerwuje. Boję się, że jak sama zacznę tam zaglądać, to coś urwę. Zależy mi na miejscu, gdzie wyczyszczą mi sprzęt od środka w rozsądnej cenie i nie będę musiała czekać na odbiór dwa tygodnie. Dajcie znać, gdzie najlepiej uderzyć w stolicy!
|
|
| Sob Maj 02, 2026 06:48 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sob Maj 02, 2026 06:48 |
|
 |
|