Forum SDK Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
budowa domu
Idź do strony 1, 2  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum SDK Strona Główna » Ogłoszenia Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

budowa domu
Autor Wiadomość
arnold787

Post budowa domu Odpowiedz z cytatem
zdecydowanie dom ! ja osobiscie posiadam projekt domu od http://apagroup.pl/portfolio/black-house/ . Bardzo dobra i solidna firma, posiadająca swietne rekomendacje. projektują nowoczesne domy dostosowując nowoczesne rozwiązania podczas wykonywania codziennych czynnosci, jak zarządzanie zużyciem pradu i wody Smile polecam !
Sro Paź 31, 2018 09:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Sro Paź 31, 2018 09:30
susan12

Post Odpowiedz z cytatem
W sprawie budowy domu polecam zaufać dobry i sprawdzonym rozwiązaniom. Sam korzystałem z oferty firmy https://poland.ravagobuildingsolutions.com/pl/ravatherm-xps-izolacja-termiczna. Kupiłem u nich naprawdę sporo materiałów takich jak steropiany , XPS itd. Naprawdę serdecznie polecam.
Pią Lip 05, 2019 17:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Marienna2

Post Odpowiedz z cytatem
Przy budowie domu na pewno będą potrzebne systemy rynnowe. Znalazłam bardzo ciekawą ofertę tutaj: http://drokan-1.pl/produkty/systemy-rynnowe Smile
Pon Lis 18, 2019 11:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Karolek33a

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli chcecie podciągnąć gaz, albo prowadzicie budowę to na pewno będzie wam potrzebna firma przewierty sterowane horyzontalnie . Ja na swojej budowie wykorzystałem ich technologie aby bez ingerencji w środowisko poprowadzić rury po ziemią. Polecam bardzo nie widać w ogóle w kórym miejscu rury idą. Polecam
Pon Cze 22, 2020 15:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
stefan3325656

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli ktoś chce mieszkać w bardzo dobrym domu to na pewno powinien skorzystać z bardzo dobrej oferty domy ursynów .Sam o tej ofercie dowiedziałem się trochę przypadkowo.
Czw Sie 13, 2020 15:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Post Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Pon Lut 22, 2021 20:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
geniaa

Post Odpowiedz z cytatem
Przed nami także jest adaptacja projektu i zastanawiam się, jak to wszystko będzie wyglądało. Zależy mi na tym, żeby wszystko miało ręce i nogi, ale i żeby nasz dom był NASZYM domem. Czekam na ten czas z niecierpliwością. A tu pogoda nie chce się poprawić, ja nie wiem. Mam nadzieję, że w końcu jakoś to wszystko ruszy jednak.
Sob Maj 01, 2021 20:02 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
magia

Post Odpowiedz z cytatem
Różnych usług do budowania będziecie potrzebować, ja się z tym nie raz już spotkałam. Jednam mam wrażenie, że najważniejsze będzie przede wszystkim to, żeby sprawić sobie ogólnie najbardziej korzystne opcje. Czyli szukamy firm wielozadaniowych. I ja w sumie mam dla was kogoś od wzmacniania konstrukcji czy klimatyzacji. Tu https://solutconstruction.pl/ go znajdziecie.
Nie Cze 20, 2021 10:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Halszka

Post Odpowiedz z cytatem
też mnie to czeka i jak pomyślę sobie o współpracy z robotnikami to aż mam ciary :/
Czw Cze 24, 2021 09:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gościnny

Post Odpowiedz z cytatem
Budowa domu to duże wyzwanie. My wybieraliśmy samą elewacje kilka tygodni. Jak zależy Ci na solidnym dostawcy i jakości to zobacz tutaj https://decorsystem.pl/pomysl-na-elewacje-domu,c276.html . Mają nawet gotowe zestawy elewacyjne, spory wybór i normalne ceny.
Pon Cze 28, 2021 20:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ewa5678

Post Re: budowa domu Odpowiedz z cytatem
Zalecam zainwestowanie w solidne ocieplenie budynku.Ocieplenia pianką PUR to rozwiązanie uniwersalne i przynoszące najlepsze efekty. Polecam
ocieplanie pianą pur bielsko-biała
Sro Sie 11, 2021 16:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
layla88

Post Odpowiedz z cytatem
A jak chodzi o szukanie dobrych specjalistów od usług elektrycznych, to w jaki sposób wy szukacie? Pytam, bo jakby nie było chodzi tutaj o prąd. Także muszą być to osoby, który posiadają odpowiednie doświadczenie, wiedzę, a także i uprawnienia. Tak przypadkiem znalazłam teraz stronę https://fixly.pl/kategorie/elektryk i zastanawiam się - czy warto się nią sugerować? Bo dowiedziałam się, że poprzez nią można znaleźć dobrego speca.
Pią Wrz 10, 2021 19:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
geniaa

Post Odpowiedz z cytatem
A elewację waszego domu- to jak chcecie wykonać? Ja właśnie zastanawiam się nad taką https://www.s-decor.pl/ sztukaterią elewacyjną. Sporo osób w moim rejonie chwaliło sobie tego typu rozwiązania. Tego typu elementy dekoracyjne, ponoć są solidnie wykonane, także doskonale sobie poradzą podczas najróżniejszych warunków pogodowych. Ale to co ważne, to właśnie to że efektywnie wyglądają.
Wto Wrz 28, 2021 15:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ricky

Post Odpowiedz z cytatem
W tych czasach to lepiej się wstrzymać z budową domu, przynajmniej moim zdaniem. Już lepiej znaleźć agencję nieruchomości, która ma w swojej ofercie domy do sprzedania warszawa z rynku wtórnego, które wcale nie muszą być złym wyborem. Przy obecnych cenach materiałów kompletnie nie opłaca się budować domu od zera. Już lepiej przeczekać aż bańka pęknie albo właśnie zainteresować się rynkiem wtórnym.
Sro Wrz 29, 2021 09:47 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ewa5678

Post Re: budowa domu Odpowiedz z cytatem
Warto zainwestować w odpowiednie ocieplenie ponieważ pomaga ono utrzymać przytulne ciepło w jego wnętrzu
polecam ocieplanie pianą pur bielsko-biała
Pią Paź 08, 2021 16:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Paź 08, 2021 16:17

Odpowiedz do tematu    Forum SDK Strona Główna » Ogłoszenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: