Forum SDK Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Gdzie kupić części do mazdy ?

Odpowiedz do tematu    Forum SDK Strona Główna » Pytania Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Gdzie kupić części do mazdy ?
Autor Wiadomość
Chaness

Post Gdzie kupić części do mazdy ? Odpowiedz z cytatem
Słuchajcie, mam do was ogromną prośbę. Ponieważ w zeszłym tygodniu mój samochód uległ awarii, a potrzebuję go bardzo szybko naprawić, może podpowiecie mi gdzie kupię części do mazdy? Jeśli znacie sprawdzony i niedrogi sklep, będę wam bardzo wdzięczny jeśli podacie mi tutaj na niego namiary!
Nie Mar 11, 2018 09:21 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Mar 11, 2018 09:21
lapert

Post Odpowiedz z cytatem
Ja zawsze oddaję samochód do aso i oni wszystko załatwiają
Nie Kwi 01, 2018 12:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
lajcik

Post Odpowiedz z cytatem
Ja właśnie przegladam różne narzędzia motoryzacyjne - https://www.stukpuk.pl/narzedzia-reczne/motoryzacyjne
Co prawda laik ze mnie , ale coś tam w aucie pogrzebie. Nic poważnego nie naprawie, ale jakieś żarówki i inne pierdoły sam powymieniam, nie musze z tym po mechanikach jeździć.
Sro Kwi 25, 2018 18:24 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kamerat

Post Odpowiedz z cytatem
Najlepiej kupować tylko oryginalne
Pon Cze 18, 2018 15:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
susan12

Post Odpowiedz z cytatem
Ze swojej strony polecam korzystanie z profesjonalnych warsztatów takich jak https://macarservice.pl/mechanika-samochodowa.php Znajomy polecił mi ten warsztat ponieważ miałem problemy z zapłonem i wszystko udało się naprawić z bardzo krótkim czasie. Diagnostyka komputerowa potrafi czynić cuda. Serdecznie zachęcam do skorzystania z ich usług jeżeli mieszkanie w okolicach Gliwic.
Pią Lip 19, 2019 17:57 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Post Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Pon Lut 22, 2021 14:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
geniaa

Post Odpowiedz z cytatem
Skoro tam często Wam się psuje samochód, to może to znak że trzeba byłoby go wymienić na coś nowszego? Ostatnio firma https://carfactor.pl/samochody-na-zamowienie-katar/ sprowadziła fantastyczne auto 2019 rocznik mojemu znajomemu i naprawdę nie płacił wiele za niego, a także za usługi tej firmy. Także warto byłoby się zastanowić czy nie postawić na takie rozwiązanie.
Sob Maj 22, 2021 21:12 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Breward

Post Odpowiedz z cytatem
Czasem wystarczy porozmawiać z lokalnym mechanikiem

-----------------
Zegary
Pon Maj 24, 2021 11:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
layla88

Post Odpowiedz z cytatem
Tak to już jest z samochodami, że co jakiś czas trzeba je wyremontować. Ja przykładowo teraz planuje bratu kupić tutaj https://e-lakiernik.net/porady/post/maska-polmaska-ochronna-lakiernicza-z-filtrem-weglowym-3m bratu lakiery oraz maski specjalistyczne ochronne, bo chce aby odświeżył mój pojazd. Całe szczęście takie rzeczy już robił, także szybko cały proces przebiegnie.
Pią Paź 15, 2021 16:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Karolek33a

Post Odpowiedz z cytatem
Zobacz na fajną ofertę różnego typu wycieraczek na stronie pióra Citroen wykonane z nowoczesnych technologii oraz profesjonalna kadra doradzców który pomogą ci wybrać wycieraczki które będą pasować idealnie do twojego samochodu. Fajne jest to że w tym sklepie są częste promocje oraz można wziąść udział w konkursach gdzie można wygrać wartościowe nagrody. Polecam niezmiernie każdemu.
Wto Paź 19, 2021 15:14 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Jurek32526

Post Odpowiedz z cytatem
Wszystko zależy od tego jakich części szukasz. Jeśli szukasz jakiś bagażników czy też platform rowerowych to np. na https://allegro.pl/oferta/platforma-rowerowa-na-hak-amos-tytan-plus-4-7-pin-8921573709 znajdziesz bardzo ciekawą ofertę, która może Cie zainteresować.
Wto Maj 31, 2022 13:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Maj 31, 2022 13:46

Odpowiedz do tematu    Forum SDK Strona Główna » Pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: