|
|
| Autor |
Wiadomość |
kuba22
|
|
|
| Sob Lis 20, 2021 07:38 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sob Lis 20, 2021 07:38 |
|
 |
szamanka
|
|
|
|
Lubię we wnętrzach swojego domu wprowadzać co jakiś czas zmiany, a wiadomo- najłatwiej i najtaniej je wdrożyć dzięki nowym dekoracjom właśnie:) Ja skorzystałam z oferty https://www.indelo.pl/dekoracje-domu-cat-10 , kupiłam kilka eleganckich wazonów, doniczek, zegar ścienny, ozdobne poszewki na poduszki no i bombki- już z myślą o świętach.
|
|
| Sro Lis 24, 2021 13:54 |
|
 |
layla88
|
|
|
|
Jak chodzi zaś o zimowe dekoracje, to na pewno przyda się wam namiar na firmę Artisan Ornaments- ponieważ tam znajdziecie właśnie
personalised christmas baubles melbourne i różne inne wspaniałości. Oni mają szeroki wybór i niezłe ceny.
|
|
| Pon Kwi 28, 2025 13:31 |
|
 |
geniaa
|
|
|
|
Organizuję duże przyjęcie rodzinne w domu i szukam obrusu, który nada stołowi elegancki, bankietowy wygląd. Wydaje mi się, że obrus na duży stół z długim zwisem do ziemi (tzw. skirting) wygląda najbardziej odświętnie. Warto stworzyć efekt wow. Chciałabym zapytać o opinię, czy Kraina Obrusów ma w ofercie obrusy na duże stoły, które są wykonane z satyny i czy warto je łączyć z przezroczystym bieżnikiem?
|
|
| Nie Paź 26, 2025 15:00 |
|
 |
layla88
|
|
|
|
Powoli szykuję się do pierwszych komunijnych przyjęć i zastanawiam się nad wyborem obrusów — w tym roku u nas dwa takie events jeden po drugim 😅 Trafiłam na obrusy wypalane i szczerze byłam zaskoczona jak elegancko wyglądają te wzory. Kraina Obrusów ma całkiem spory wybór. Ewentualnie planuję skorzystać z tej opcji, bo efekt wypalania robi wrażenie i wygląda bardziej odświętnie niż zwykły druk. Czy ktoś miał już takie obrusy na stole — jak się sprawdzają po praniu?
|
|
| Czw Lut 26, 2026 16:59 |
|
 |
Reklama
|
|
| Czw Lut 26, 2026 16:59 |
|
 |
|