Forum SDK Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Pomoc prawna

Odpowiedz do tematu    Forum SDK Strona Główna » Pytania Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Pomoc prawna
Autor Wiadomość
Ricky

Post Pomoc prawna Odpowiedz z cytatem
Szukam pomocy prawnej w sprawie likwidacji spółki, potrzebna będzie mi jakaś dobra kancelaria prawna warszawa. Możecie mi coś polecić? Mieliście jakieś doświadczenia z tym związane? Zależy mi na fachowej obsłudze od a do z, nie chcę sprawy ciągnąć latami a wiem, że często się tak zdarza. Pozdrawiam
Sro Lis 17, 2021 14:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Sro Lis 17, 2021 14:51
Misiek33

Post Odpowiedz z cytatem
Ja to moge polecic kontakt z kancelaria Weglowski - pan mecenas Weglowski to genialny prawnik, pasjonat, wiec naprawde potrafi kruczki prawne wykorzystac i doprowadzic do wygranej. Macie maila gdybyscie sie decydowali lukasz@weglowski.com.pl
Pią Mar 11, 2022 22:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Weronika1975

Post Odpowiedz z cytatem
Mam pytanie o to co jest dla was ważne przy wyborze dobrego prawnika? Chodzi mi o porady prawne , jeśli nadchodzi ważna sprawa sądowa. Ja trafiłam na ofertę https://jablonscy-adwokaci.pl/ jest tu ktoś z Legionowa i ogarnia poradny prawne Legionowo? Będę wdzięczna jeśli ktoś podpowie mi czy ta kancelaria ma wysoką skuteczność w poradach prawnych?

Wto Kwi 25, 2023 10:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
geniaa

Post Odpowiedz z cytatem
A czy to prawda, że w Kancelarii Kopko znajdę dobrego specjalistę od prawa nieletnich? Czy faktycznie jest tam dobry adwokat do spraw nieletnich w Warszawie? Tak pytam, ponieważ znajoma szuka i pomagam jej, ponieważ potrzebny jest ktoś fachowy praktycznie na "już" . Co możecie mi napisać zatem na ich temat?
Sob Maj 13, 2023 11:57 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
layla88

Post Odpowiedz z cytatem
.....

Ostatnio zmieniony przez layla88 dnia Czw Mar 13, 2025 21:21, w całości zmieniany 2 razy
Pon Paź 02, 2023 10:47 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
layla88

Post Odpowiedz z cytatem
Jak chodzi o prawo rodzinne, To w tym zakresie może wam pomóc Kancelaria Adwokacka adwokat Angeliki Wójcik - Jesion https://wojcik-adwokat.pl/ Wrocław, ponieważ oni już długi czas działają na rynku i są niezawodni. Zajmają się wszystkim kompleksowo - od przygotowania dokumentów, po reprezentację podczas sprawa.
Czw Mar 13, 2025 21:21 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Mar 13, 2025 21:21

Odpowiedz do tematu    Forum SDK Strona Główna » Pytania Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: